BİZİ TAKİP EDİN


ZENCEFİLLİ KREMALI HAVUÇ ÇORBASI

Hazırlık Aşaması

10 Dakika

Pişirme Aşaması

25 Dakika

Porsiyon

4-5 Kişilik

Malzemeler
  • 4 adet Havuç
  • 1 adet Kuru Soğan
  •  ½ su bardağı Pirinç
  • ½ su bardağı Kırmızı Mercimek
  • 1 orta boy Patates
  • 1 diş Sarımsak
  • 1 çay kaşığı Toz Zencefil
  • 1 çay kaşığı Tuz
  • ½ çay kaşığı toz Karabiber
  • 2 çorba kaşığı Tereyağı
  • 2 çorba kaşığı Sıvıyağı
  • 1 çay bardağı Aynes Krema
  • 4 su bardağı Su
  • 1 su bardağı Tavuk Suyu

Servis İçin

  • 3 çorba kaşığı Aynes Krema
Hazırlanışı
  • Sıvıyağı ve tereyağını tencereye alın.
  • Soğan, sarımsak, havuç ve patatesi doğrayın ve soteleyin.
  • Pirinç ve mercimeği ekleyin.
  • Suyu ve tavuk suyunu ekleyin kaynamaya bırakın.
  • Kaynayan çorbayı blenderdan çekin ve tuzu, karabiberi zencefili ekleyin.
  • Üzerine Aynes Krema ile servis edin.

Sizin İçin Seçtiğimiz Diğer Tarifler

DEREOTLU KARABUĞDAYLI KABAK ÇORBASI

10 Dakika

4-5 Kişilik

25 Dakika

ADAÇAYLI KREMALI ENGİNAR ÇORBASI

10 Dakika

4-5 Kişilik

25 Dakika

ZENCEFİLLİ KREMALI HAVUÇ ÇORBASI

10 Dakika

4-5 Kişilik

25 Dakika

SİYEZLİ TERBİYELİ TAVUK ÇORBASI

20 Dakika

4-6 Kişilik

30 Dakika

YARMA BUĞDAYLI TOYGA AŞI ÇORBASI

15 Dakika

5-6 Kişilik

25 Dakika

SÜTLÜ MISIR ÇORBASI

4-6 Kişilik

30 Dakika

KEMİK SUYUNA BÖRÜLCELİ KÖZBİBER ÇORBASI

15 Dakika

6 Kişilik

45 Dakika

TERBİYELİ ISPANAKLI KAFKAS ÇORBASI

20 Dakika

6 Kişilik

25 Dakika

FRANSIZ BAGET EKMEKLİ SOĞAN ÇORBASI

10 Dakika

4-5 Kişilik

25 Dakika

KREMALI TAHILLI PAZI ÇORBASI

10 Dakika

4-6 Kişilik

25 Dakika

EKŞİLİ TERBİYELİ KÖFTELİ ÇORBA

10 Dakika

6 kişilik

25 Dakika

BUĞDAYLI ANADOLU ÇORBASI

10 Dakika

4-6 Kişilik

20 Dakika