BİZİ TAKİP EDİN


YEŞİL ELMALI SÜZME YOĞURTLU KEREVİZ SALATASI

Hazırlık Aşaması

25 Dakika

Pişirme Aşaması

Porsiyon

4-5 Kişilik

Malzemeler
  • 3 su bardağı Aynes Süzme Yoğurt
  • 2 yemek kaşığı Mayonez
  • 3 adet yeşil Elma
  • 2 adet Kereviz
  • 1 su bardağı kırık Ceviz
  • 1 diş Sarımsak
  • 1 çay kaşığı Tuz
  • 1 dal taze Kişniş
Hazırlanışı
  • Kerevizi bölün ve ortasındaki yumuşak kısmı ayıklayın ve rendeleyin.
  • Yeşil elmaları ince ince çubuk kibrit şeklinde kesin.
  • Elmaları rendelemeyin çünkü sulanma olabilir.
  • Bir karıştırma kabına mayonez ve Aynes Süzme Yoğurdu alın.
  • Ezilmiş sarımsak, tuz, kırık ceviz ve kıyılmış kişnişi ekleyin ve karıştırın.
  • Üzerine ceviz ve yeşil elma ile servis edin.

Sizin İçin Seçtiğimiz Diğer Tarifler

BEYAZ PEYNİRLİ KURU DOMATESLİ DENİZ BÖRÜLCESİ SALATASI

30 Dakika

3-4 Kişilik

PEMBE SULTAN

4-5 Kişilik

15 Dakika

ISPANAKLI BEYAZ PEYNİRLİ RULO KALEM BÖREK

YEŞİL ELMALI SÜZME YOĞURTLU KEREVİZ SALATASI

25 Dakika

4-5 Kişilik

TARHANA ÇITIRLI TAHİNLİ HUMUS

20 Dakika

2-3 Kişilik

SÜZME YOĞURTLU KÖPOĞLU SALATASI

30 Dakika

3- 4 Kişilik

VİŞNELİ YAPRAK SARMA

KARAMELİZE SOĞANLI SÜZME YOĞURTLU ÇILBIR

2 Kişilik

10 Dakika

KAŞAR PEYNİRLİ ÇITIR ADANA BÖREĞİ

25 Dakika

6-8 Kişilik

30 Dakika

NARLI BEYAZ PEYNİRLİ KÖZDE PATLICAN

ÖRGÜ PEYNİRLİ PASTIRMALI MİLFÖY SARMA

FISTIKLI EL YAPIMI İÇLİ KÖFTE

10- 12 adet

ISPANAKLI PEYNİRLİ TEPSİ BÖREĞİ

BADEMLİ YOĞURTLU PAZI

20 Dakika

4-5 Kişilik

15 Dakika

ZERDEÇALLI PİLAV İLE PATLICAN SÖĞÜRME

30 Dakika

4 Kişilik

40 Dakika

KAŞAR PEYNİRLİ PASTIRMALI PAÇANGA

EGE USULÜ ANTEP FISTIKLI GİRİT EZMESİ

TAZE FESLEĞENLİ NARLI CEVİZLİ KURU CACIK

15 Dakika

3-4 Kişilik

HALEP KÖFTE

30 Dakika

6-8 Kişilik

KAŞARLI SAMSUN PİDESİ