BİZİ TAKİP EDİN


TAZE FESLEĞENLİ NARLI CEVİZLİ KURU CACIK

Hazırlık Aşaması

15 Dakika

Pişirme Aşaması

Porsiyon

3-4 Kişilik

Malzemeler
  • 5-6 adet Salatalık
  • 2 adet Yeşil Elma
  • 2-3 dal Maydanoz
  • 2-3 dal Nane
  • 2-3 dal Dereotu
  • 2 dal Fesleğen
  • ½ su bardağı Nar
  • ½ çay bardağı Kırık Ceviz
  • 1 çay kaşığı Tuz
  • 2 çorba kaşığı Zeytinyağı
  • 3 su bardağı Aynes Süzme Yoğurt
  • 2 diş Sarımsak
Hazırlanışı
  • Salatalıkları dilimleyin, yeşil elmaları dilimleyin.
  • Aynes Süzme Yoğurtu karıştırma kabına alın.
  • Tuz, ezilmiş sarımsak, zeytinyağını ekleyin ve karıştırın.
  • Yoğurda salatalık ve elmaları ekleyin.
  • Fesleğen, nane, maydanoz, dereotu, nar ve cevizle süsleyin.

Sizin İçin Seçtiğimiz Diğer Tarifler

BADEMLİ YOĞURTLU PAZI

20 Dakika

4-5 Kişilik

15 Dakika

ISPANAKLI BEYAZ PEYNİRLİ RULO KALEM BÖREK

ZERDEÇALLI PİLAV İLE PATLICAN SÖĞÜRME

30 Dakika

4 Kişilik

40 Dakika

FISTIKLI EL YAPIMI İÇLİ KÖFTE

10- 12 adet

SÜZME YOĞURTLU KÖPOĞLU SALATASI

30 Dakika

3- 4 Kişilik

KARAMELİZE SOĞANLI SÜZME YOĞURTLU ÇILBIR

2 Kişilik

10 Dakika

KAŞAR PEYNİRLİ PASTIRMALI PAÇANGA

ÖRGÜ PEYNİRLİ PASTIRMALI MİLFÖY SARMA

TAZE FESLEĞENLİ NARLI CEVİZLİ KURU CACIK

15 Dakika

3-4 Kişilik

VİŞNELİ YAPRAK SARMA

KAŞAR PEYNİRLİ ÇITIR ADANA BÖREĞİ

25 Dakika

6-8 Kişilik

30 Dakika

HALEP KÖFTE

30 Dakika

6-8 Kişilik

YEŞİL ELMALI SÜZME YOĞURTLU KEREVİZ SALATASI

25 Dakika

4-5 Kişilik

BEYAZ PEYNİRLİ KURU DOMATESLİ DENİZ BÖRÜLCESİ SALATASI

30 Dakika

3-4 Kişilik

NARLI BEYAZ PEYNİRLİ KÖZDE PATLICAN

ISPANAKLI PEYNİRLİ TEPSİ BÖREĞİ

PEMBE SULTAN

4-5 Kişilik

15 Dakika

EGE USULÜ ANTEP FISTIKLI GİRİT EZMESİ

KAŞARLI SAMSUN PİDESİ

TARHANA ÇITIRLI TAHİNLİ HUMUS

20 Dakika

2-3 Kişilik