BİZİ TAKİP EDİN


SÜTLÜ MISIR ÇORBASI

Hazırlık Aşaması

Pişirme Aşaması

30 Dakika

Porsiyon

4-6 Kişilik

Malzemeler
  • 2 çorba kaşığı Aynes Tereyağı
  • 2 çay bardağı konserve Mısır
  • 1 çorba kaşığı Un
  • 3 su bardağı Su
  • 1 su bardağı Tavuk Suyu
  • 1 su bardağı Aynes Krema
  • 1 çay kaşığı Tuz
  • ½ çay kaşığı Karabiber
  • 2 çorba kaşığı konserve Mısır
  • 1 çorba kaşığı Aynes Tereyağı
Hazırlanışı
  • Tencereye Aynes tereyağını ve unu alın ve kavurun.
  • Konserve mısırı ekleyin ve kavurmaya devam edin.
  • Aynes süt ve Aynes krema,tavuk suyunu ekleyin.
  • Tuz ve karabiberi ekleyin ve karıştırarak kaynatın.
  • Ayrı bir tavada Aynes tereyağı ile konserve mısırı çıtırlaştırın.
  • Çıtır mısır ve dereotu ile servis edin.

Sizin İçin Seçtiğimiz Diğer Tarifler

KEMİK SUYUNA BÖRÜLCELİ KÖZBİBER ÇORBASI

15 Dakika

6 Kişilik

45 Dakika

YARMA BUĞDAYLI TOYGA AŞI ÇORBASI

15 Dakika

5-6 Kişilik

25 Dakika

SÜTLÜ MISIR ÇORBASI

4-6 Kişilik

30 Dakika

DEREOTLU KARABUĞDAYLI KABAK ÇORBASI

10 Dakika

4-5 Kişilik

25 Dakika

KREMALI TAHILLI PAZI ÇORBASI

10 Dakika

4-6 Kişilik

25 Dakika

ZENCEFİLLİ KREMALI HAVUÇ ÇORBASI

10 Dakika

4-5 Kişilik

25 Dakika

TERBİYELİ ISPANAKLI KAFKAS ÇORBASI

20 Dakika

6 Kişilik

25 Dakika

ADAÇAYLI KREMALI ENGİNAR ÇORBASI

10 Dakika

4-5 Kişilik

25 Dakika

FRANSIZ BAGET EKMEKLİ SOĞAN ÇORBASI

10 Dakika

4-5 Kişilik

25 Dakika

EKŞİLİ TERBİYELİ KÖFTELİ ÇORBA

10 Dakika

6 kişilik

25 Dakika

BUĞDAYLI ANADOLU ÇORBASI

10 Dakika

4-6 Kişilik

20 Dakika

SİYEZLİ TERBİYELİ TAVUK ÇORBASI

20 Dakika

4-6 Kişilik

30 Dakika