BİZİ TAKİP EDİN


NARLI BEYAZ PEYNİRLİ KÖZDE PATLICAN

Hazırlık Aşaması

Pişirme Aşaması

Porsiyon

Malzemeler
  • 3 adet bostan Patlıcanı
  • 1 su bardağı Aynes Beyaz Peynir
  • 1 su bardağı Aynes Rendelenmiş Kaşar Peyniri
  • 1 su bardağı Nar
  • 2 çorba kaşığı Aynes Tereyağı
  • Maydanoz
  • Dereotu
  • 1 çay kaşığı Tuz
  • 1 çay kaşığı Pul Biber
Hazırlanışı
  • Bostan patlıcanlarını bıçak ucuyla delin ve 220 derecede fırında közleyin.
  • Bir kâsede Aynes beyaz peynir, kaşar peyniri ve tuz ve pul biberi alın ve karıştırın.
  • Bostan patlıcanları ortadan ikiye bölün ve Aynes tereyağını patlıcana ekleyin.
  • Kaşık yardımıyla içlerini kazıyarak karıştırın.
  • Bostan patlıcanlarının içine peynir karışımını doldurun.
  • Nar ve yeşilliklerle süsleyin.

Sizin İçin Seçtiğimiz Diğer Tarifler

KARAMELİZE SOĞANLI SÜZME YOĞURTLU ÇILBIR

2 Kişilik

10 Dakika

ISPANAKLI PEYNİRLİ TEPSİ BÖREĞİ

EGE USULÜ ANTEP FISTIKLI GİRİT EZMESİ

HALEP KÖFTE

30 Dakika

6-8 Kişilik

ÖRGÜ PEYNİRLİ PASTIRMALI MİLFÖY SARMA

KAŞAR PEYNİRLİ PASTIRMALI PAÇANGA

ZERDEÇALLI PİLAV İLE PATLICAN SÖĞÜRME

30 Dakika

4 Kişilik

40 Dakika

TARHANA ÇITIRLI TAHİNLİ HUMUS

20 Dakika

2-3 Kişilik

KAŞARLI SAMSUN PİDESİ

BEYAZ PEYNİRLİ KURU DOMATESLİ DENİZ BÖRÜLCESİ SALATASI

30 Dakika

3-4 Kişilik

NARLI BEYAZ PEYNİRLİ KÖZDE PATLICAN

SÜZME YOĞURTLU KÖPOĞLU SALATASI

30 Dakika

3- 4 Kişilik

VİŞNELİ YAPRAK SARMA

KAŞAR PEYNİRLİ ÇITIR ADANA BÖREĞİ

25 Dakika

6-8 Kişilik

30 Dakika

TAZE FESLEĞENLİ NARLI CEVİZLİ KURU CACIK

15 Dakika

3-4 Kişilik

YEŞİL ELMALI SÜZME YOĞURTLU KEREVİZ SALATASI

25 Dakika

4-5 Kişilik

FISTIKLI EL YAPIMI İÇLİ KÖFTE

10- 12 adet

ISPANAKLI BEYAZ PEYNİRLİ RULO KALEM BÖREK

BADEMLİ YOĞURTLU PAZI

20 Dakika

4-5 Kişilik

15 Dakika

PEMBE SULTAN

4-5 Kişilik

15 Dakika