BİZİ TAKİP EDİN


KREMALI TAHILLI PAZI ÇORBASI

Hazırlık Aşaması

10 Dakika

Pişirme Aşaması

25 Dakika

Porsiyon

4-6 Kişilik

Malzemeler
  • 1 çay bardağı Haşlanmış Nohut
  • 1 çay bardağı haşlanmış Buğday
  • 1 adet Soğan
  • 1 çay bardağı konserve Mısır
  • 1 çay bardağı haşlanmış Barbunya
  • 1 su bardağı Aynes Krema
  • 2 çorba kaşığı Aynes Tereyağı
  • 1 adet Patates
  • 1 çay kaşığı Tuz
  • ½ çay kaşığı Karabiber
  • 1 litre Su
  • 2 su bardağı Tavuk Suyu
  • ½ demet Pazı
Hazırlanışı
  • Derin bir tencereye tereyağını koyun ve ince doğranmış soğanı ve ince kıyılmış pazıyı pişirin.
  • Küp doğranmış havuç ve patatesi de ekleyerek pişirmeye devam edin.
  • Sonrasında sırasıyla mısır, nohut, barbunya ve buğdayı ekleyin ve tavuk suyu ve suyu ekleyin.
  • Tuz karabiberini ekleyin ve kaynamaya bırakın.
  • Çorbanız kaynadıktan ve havuçlar yumuşadıktan sonra sürekli aynı yönde karıştırarak kremayı ekleyin.
  • Bol vitaminli çorbayı Aynes tereyağı ve pul biberi sos ekleyerek servis edebilirsiniz.

Sizin İçin Seçtiğimiz Diğer Tarifler

YARMA BUĞDAYLI TOYGA AŞI ÇORBASI

15 Dakika

5-6 Kişilik

25 Dakika

KEMİK SUYUNA BÖRÜLCELİ KÖZBİBER ÇORBASI

15 Dakika

6 Kişilik

45 Dakika

DEREOTLU KARABUĞDAYLI KABAK ÇORBASI

10 Dakika

4-5 Kişilik

25 Dakika

ADAÇAYLI KREMALI ENGİNAR ÇORBASI

10 Dakika

4-5 Kişilik

25 Dakika

TERBİYELİ ISPANAKLI KAFKAS ÇORBASI

20 Dakika

6 Kişilik

25 Dakika

SİYEZLİ TERBİYELİ TAVUK ÇORBASI

20 Dakika

4-6 Kişilik

30 Dakika

SÜTLÜ MISIR ÇORBASI

4-6 Kişilik

30 Dakika

KREMALI TAHILLI PAZI ÇORBASI

10 Dakika

4-6 Kişilik

25 Dakika

ZENCEFİLLİ KREMALI HAVUÇ ÇORBASI

10 Dakika

4-5 Kişilik

25 Dakika

BUĞDAYLI ANADOLU ÇORBASI

10 Dakika

4-6 Kişilik

20 Dakika

EKŞİLİ TERBİYELİ KÖFTELİ ÇORBA

10 Dakika

6 kişilik

25 Dakika

FRANSIZ BAGET EKMEKLİ SOĞAN ÇORBASI

10 Dakika

4-5 Kişilik

25 Dakika