BİZİ TAKİP EDİN


KOLAY KAYMAKLI FISTIKLI KATMER

Hazırlık Aşaması

10 Dakika

Pişirme Aşaması

10 Dakika

Porsiyon

2 Kişilik

Malzemeler
  • 6 yaprak Baklavalık Hamur
  • 150 gr Aynes Tereyağı
  • 1 su bardağı Toz Şeker
  • 1 paket Aynes Kaymak
  • 1 su bardağı Toz Antep Fıstığı
Hazırlanışı
  • Aynes tereyağını eritin.
  • Baklavalık hamur yaprağını tezgâha serin ve tereyağını serperek yağlayın.
  • İkinci hamuru üzerine serin ve tekrar yağlayın.
  • Kaymak, toz şeker ve Antep fıstığı serpin ve zarf şeklinde kapatın.
  • Tereyağı ile yağlanmış tepsiye koyun ve 200 derece 8 dakika fırınlayın.
  • Çıktıktan sonra dilimleyerek Aynes Kaymak ile toz fıstık ile servis edin.

Sizin İçin Seçtiğimiz Diğer Tarifler

ISLAK BROWNIE COOKIE

KAYMAKLI İNCİR DOLMASI

10 dk

2-4 Kişilik

25 dk

VİŞNELİ SARAY MUHALLEBİSİ

6 Kişilik

20 Dakika

SÜTLÜ HURMALI PAŞA SARMA

40 Dakika

6-8 kişilik

KALEM PEYNİRLİ KOLAY KÜNEFE

15 Dakika

2 kişilik

10 Dakika

KARADUTLU GÜLLAÇ

25 Dakika

6-8 Kişilik

10 Dakika

TRAKYA USULÜ FISTIKLI PEYNİR HELVASI

4-5 Kişilik

30 Dakika

KARAMELLİ FISTIKLI TRİLEÇE

30 Dakika

6-8 Kişilik

40 Dakika

FRANSIZ MADLEN KEK

15-20 adet

ÇİKOLATALI FISTIKLI KREM ŞOKOLA

TAVADA KOLAY KARAMELİZE SÜTLÜ KAZAN GEVREĞİ

30 Dakika

6 Kişilik

20 Dakika

KREM PEYNİRLİ GLUTENSİZ YANIK CHEESECAKE

20 Dakika

8 Kişilik

25 dakika

MASTİKA SAKIZLI PASTANE ŞEKERPARESİ

25 Dakika

6-8 Kişilik

30 Dakika

DONDURMALI İRMİK HELVASI

KAYMAKLI EKMEK AYVASI TATLISI

15 Dakika

8 Kişilik

40 Dakika

PEYNİR MUHALLEBİSİ RULOLARI

6 Kişilik

30 Dakika

BÖĞÜRTLENLİ CUPTA KREMALI MAGNOLİA

KOLAY KAYMAKLI FISTIKLI KATMER

10 Dakika

2 Kişilik

10 Dakika

KOLAY SÜT ŞERBETLİ ÇİKOLATALI EV BAKLAVASI

30 Dakika

6-8 kişilik

30 Dakika

FIRINDA SARAY SÜTLACI

10 Dakika

6-7 Kişilik

35 Dakika

CUPTA ŞEKERSİZ UNSUZ TİRAMİSU

20 Dakika

4 adet

BEYAZ ÇİKOLATALI CEVİZLİ ÇİKOLATA ÇEMBERİ

10 Dakika

6 Kişilik

18 Dakika

KAR TOPU TATLISI

BURSA KADİFE SÜT HELVASI

10 Dakika

4-6 Kişilik

30 Dakika