BİZİ TAKİP EDİN


KAŞAR PEYNİRLİ PASTIRMALI PAÇANGA

Hazırlık Aşaması

Pişirme Aşaması

Porsiyon

Malzemeler
  • 2 adet Yufka
  • 1 adet Domates
  • 2 adet Yeşil Biber
  • 1 adet Kapya Biber
  • 2 su bardağı Aynes Rende Kaşar Peyniri
  • 150 gr çemensiz Pastırma
  • Kızartma için
  • Sıvıyağ
Hazırlanışı
  • Domatesin iç çekirdeklerini çıkarın ve ince uzun şekilde kesin.
  • Biberleri ince uzun kesin ve pastırmayı ince doğrayın.
  • Sebzeleri ve pastırmayı bir kaba alın.
  • Rendelenmiş Aynes kaşar peynirini ekleyin ve karıştırın.
  • Yufkayı tezgâha serin dörde bölün ve üçgenleri üst üste toplayın.
  • Üçgenlerin yuvarlak kısmına iç harcından koyun önce sağ ve soldan katlayın ve sonra ince kısmına doğru kıvırın.
  • Ucunu suya batırarak kapatın.
  • Derin yağda kaşar peynirine dikkat ederek kızartın.
  • Aynes ayran ile tüketmenizi tavsiye ederiz.

Sizin İçin Seçtiğimiz Diğer Tarifler

BEYAZ PEYNİRLİ KURU DOMATESLİ DENİZ BÖRÜLCESİ SALATASI

30 Dakika

3-4 Kişilik

TARHANA ÇITIRLI TAHİNLİ HUMUS

20 Dakika

2-3 Kişilik

SÜZME YOĞURTLU KÖPOĞLU SALATASI

30 Dakika

3- 4 Kişilik

NARLI BEYAZ PEYNİRLİ KÖZDE PATLICAN

YEŞİL ELMALI SÜZME YOĞURTLU KEREVİZ SALATASI

25 Dakika

4-5 Kişilik

VİŞNELİ YAPRAK SARMA

KARAMELİZE SOĞANLI SÜZME YOĞURTLU ÇILBIR

2 Kişilik

10 Dakika

KAŞARLI SAMSUN PİDESİ

ISPANAKLI PEYNİRLİ TEPSİ BÖREĞİ

TAZE FESLEĞENLİ NARLI CEVİZLİ KURU CACIK

15 Dakika

3-4 Kişilik

ISPANAKLI BEYAZ PEYNİRLİ RULO KALEM BÖREK

HALEP KÖFTE

30 Dakika

6-8 Kişilik

ZERDEÇALLI PİLAV İLE PATLICAN SÖĞÜRME

30 Dakika

4 Kişilik

40 Dakika

KAŞAR PEYNİRLİ PASTIRMALI PAÇANGA

BADEMLİ YOĞURTLU PAZI

20 Dakika

4-5 Kişilik

15 Dakika

PEMBE SULTAN

4-5 Kişilik

15 Dakika

FISTIKLI EL YAPIMI İÇLİ KÖFTE

10- 12 adet

KAŞAR PEYNİRLİ ÇITIR ADANA BÖREĞİ

25 Dakika

6-8 Kişilik

30 Dakika

ÖRGÜ PEYNİRLİ PASTIRMALI MİLFÖY SARMA

EGE USULÜ ANTEP FISTIKLI GİRİT EZMESİ