BİZİ TAKİP EDİN


Aynes Gıda olarak, sağlıklı ve karlı büyüme stratejimizde, 2014 yılından beri aktif olarak çalışan Ar-Ge bölümünün inovasyon ve kalite iyileştirme çalışmaları büyük rol oynamaktadır. Ar-Ge departmanımızın temel amacı, inovatif faaliyetlerimiz ile sürdürülebilir ekonomimizin ulusal ve uluslararası piyasada rekabet edebilecek seviyelere ulaşması için teknolojik bilgilerin üretilmesi; üretim süreçlerinde yeniliklerin artırılarak ürün kalitesinin yükseltilmesi, maliyetlerin düşürülmesi ve yenilikçi ürünler ile şirketimizin karlılığının arttırılmasıdır. Elde edilen deneyim ve bilginin kazanca dönüşmesini sağlamak, vasıflı işgücü istihdamını desteklemek ve teşvik etmektir. Tüketicileri memnun eden ve onların dengeli, sağlıklı bir yaşam sürmelerine yardımcı olan yeni ürünler yaratılması için çalışılmaktadır.

Başarılı sonuçlarımız iş birliği içinde oluşmaktadır. Açık İnovasyon aracılığıyla tedarikçiler, üniversiteler ve uzman teknoloji şirketleriyle yakın bir şekilde çalışıyoruz. İnovasyon projelerimizi hızlandırmak için bilgi ve uzmanlıklarıyla nasıl katkıda bulunduklarına değer veriyoruz. Açık İnovasyon ekibimiz, dış ortaklardan gelen inovasyon fırsatlarının tamamen değerlendirilmesini ve mümkün olduğunda Aynes inovasyon projelerine entegre edilmesini sağlarlar.

AR-GE HEDEFLERİMİZİN TEMEL BELİRLEYİCİLERİ

  • Müşterilerimizin beklentileri
  • Sektörlerdeki teknolojik gelişmeler
  • Rakip ve sektör analizleri
  • Regülasyonlar ve yasal mevzuatlar
  • Akademik araştırmalar ve üniversite iş birlikler

AR-GE FAALİYET ALANLARIMIZ

  • Yenilikçi üretim teknolojileri ve ürünleri
  • Yaşam kalitesinin yükseltilmesine yönelik biyofonksiyonel süt ve süt ürünleri
  • İhracat departmanının perakende ve food servis müşterilerine özel, peynir ve süt ürünleri
  • Ambalaj ve paketleme teknolojileri
  • Enerji verimliliği, maliyet düşürme, kalite iyileştirme, raf ömrü çalışmaları.

KALİTE VE GIDA GÜVENLİĞİ POLİTİKASI

Üretim hizmetinin her aşamasında

  • Güler yüzlü, eğitimli ve uzman personelimizle,
  • Çalışanların bilgi ve becerilerini geliştirmek için iletişim ve eğitimi ön planda tutmayı,
  • Müşteri isteklerini ilk defasında, her defasında ve zamanında karşılamayı,
  • Hijyenik ortamlarda, yasal, güvenli ve doğal ürünler üretmeyi,
  • Teknolojik gelişmeyi takip edip uygulamayı,
  • Gıda güvenliği yönetim sistemimizi ve kalite yönetim sistemimizi sürekli gözden geçirip riskleri tespit edip gidererek, verimliliği arttırmayı,
  • ISO 9001: 2015, BRC ve ISO 22000:2018 sistemlerinin şartlarına ve müşteri şartlarına uymayı, ulusal ve uluslararası kanuni şartları yerine getirmeyi ve sürekli iyileştirmeyi taahhüt ederiz.

KALİTEDE HEDEFLERİMİZ

Tüm süt tedarikçilerimizle hayvan sağlığı ve beslenmesi, hijyenik sağım, sütlerin sağımdan sonraki ilk kalitesine en yakın şekilde muhafaza edilmesi ve hayvancılıkta küçük ve orta boyda verimli aile işletmelerinin oluşturulması ve büyütülmesi, daha büyük profesyonel işletmelerin kurulması konularında yapılan eğitim çalışmalarını sürdürerek süt miktarının, verimliliğin ve kalitesinin arttırılmasını sağlamak. İşletmemizde sistemin etkinliğinin iyileştirilmesi için personel eğitiminin yapılıp yönetim alt yapısını tamamlamak. Her yıl sektör ortalama büyümesinin üzerinde büyümek.