BİZİ TAKİP EDİN


BEYAZ PEYNİRLİ KURU DOMATESLİ DENİZ BÖRÜLCESİ SALATASI

Hazırlık Aşaması

30 Dakika

Pişirme Aşaması

Porsiyon

3-4 Kişilik

Malzemeler
  • 2 demet Deniz Börülcesi
  • 200 gr Aynes Beyaz Peynir
  • 1 su bardağı Kuru Domates
  • ½ çay bardağı Badem
  • 2 diş Sarımsak
  • 1 çay bardağı Zeytinyağı
  • ½ çay kaşığı Tuz
Hazırlanışı
  • Derin bir tencerede kaynar su da deniz börülcelerini haşlayın ve soğuk suya çıkarın.
  • Deniz börülcelerini kılçıklarından sıyırarak bir kâseye ayıklayın.
  • Bir karıştırma kabına zeytinyağı ve ezilmiş sarımsağı karıştırın.
  • Sosun içine deniz börülcelerini alın.
  • Küp doğranmış beyaz peynir, kuru domates ve kıyılmış bademi karıştırın.
  • Deniz börülcesi salatasında dikkat edilmesi gereken husus deniz tuzunda yetiştikleri için salatanın tuzunu kontrol ederek ekleyin.

Sizin İçin Seçtiğimiz Diğer Tarifler

NARLI BEYAZ PEYNİRLİ KÖZDE PATLICAN

TAZE FESLEĞENLİ NARLI CEVİZLİ KURU CACIK

15 Dakika

3-4 Kişilik

ISPANAKLI PEYNİRLİ TEPSİ BÖREĞİ

KAŞAR PEYNİRLİ ÇITIR ADANA BÖREĞİ

25 Dakika

6-8 Kişilik

30 Dakika

BEYAZ PEYNİRLİ KURU DOMATESLİ DENİZ BÖRÜLCESİ SALATASI

30 Dakika

3-4 Kişilik

EGE USULÜ ANTEP FISTIKLI GİRİT EZMESİ

TARHANA ÇITIRLI TAHİNLİ HUMUS

20 Dakika

2-3 Kişilik

ÖRGÜ PEYNİRLİ PASTIRMALI MİLFÖY SARMA

SÜZME YOĞURTLU KÖPOĞLU SALATASI

30 Dakika

3- 4 Kişilik

ISPANAKLI BEYAZ PEYNİRLİ RULO KALEM BÖREK

KAŞAR PEYNİRLİ PASTIRMALI PAÇANGA

FISTIKLI EL YAPIMI İÇLİ KÖFTE

10- 12 adet

VİŞNELİ YAPRAK SARMA

YEŞİL ELMALI SÜZME YOĞURTLU KEREVİZ SALATASI

25 Dakika

4-5 Kişilik

PEMBE SULTAN

4-5 Kişilik

15 Dakika

ZERDEÇALLI PİLAV İLE PATLICAN SÖĞÜRME

30 Dakika

4 Kişilik

40 Dakika

KAŞARLI SAMSUN PİDESİ

KARAMELİZE SOĞANLI SÜZME YOĞURTLU ÇILBIR

2 Kişilik

10 Dakika

BADEMLİ YOĞURTLU PAZI

20 Dakika

4-5 Kişilik

15 Dakika

HALEP KÖFTE

30 Dakika

6-8 Kişilik