MALZEME LİSTESİ:
  • 6 su bardağı un
  • yarım çay bardağı Aynes yoğurt
  • yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 çay bardağı şeker
  • 1 paket kabartma tozu
  • (tarçın, anason, rezene, toz karışımdan 1 tatlı kaşığı)
  • ÜZERİ İÇİN

    • 6 kepçe Aynes yoğurt
    • 2 su bardağı şeker
    • Susam
    • Çörek otu
HAZIRLANIŞI:

Tüm malzemeler sert olmayacak şekilde hamur haline getirilir.Hamur üç bezeye bölünür.1 cm kalınlığında yuvarlaklar açılır.Açılan hamurun kenarları yükseltilir ve yoğurt taşmaması için.Hazırlanan yoğurtlu karışım yuvarlak hamurların üzerine konulur.Alt üst kızarana kadar fırında pişirilir ve soğuduğunda servis edilir.

Afiyet olsun…