MALZEME LİSTESİ:
  • 1 adet uno kakaolu pastaban
  • 1 paket kakao
  • 2 su bardağı un
  • 3 su bardağı Aynes süt
  • 3, 5 su bardağı toz şeker
  • 1 su bardağı nescafe
  • 1 adet Aynes krem peynir
HAZIRLANIŞI:

Öncelikle pastabanı ortadan ikiye kesiyoruz ve su bardağının içine su koyup nescafeyle karıştırıp pastabanın üzerini ıslatıyoruz, bir tencerede sütü unu toz şekeri ocakta kaynatıyoruz muhallebi şeklinde, sonra labne krem peynirini koyup mikserle iyice karıştırıyoruz, sonra pastabanın arasına muhallebiyi sürüyoruz, ve pastabanın diğerini üstüne koyup nescafe ile pastabanın gene üstüne döküyoruz ve en son gene muhallebisinden sürüyoruz ve son olarak ta süzgeç yardımı ile kakaoyu pastamızın üstüne eleyip döküyoruz.

Afiyet olsun…