MALZEME LİSTESİ:
  • 1 litre Aynes süt
  • 1 su bardağı + çeyrek su bardağı şeker
  • 1, 5 türk kahvesi fincanı nişasta
  • 1 türk kahvesi fincanı un
  • 2 dolu yemek kaşığı kakao
  • 1 paket vanilya
  • 50 gr margarin

ÜZERİ İÇİN

  • 1 paket krem şanti
  • Krem şanti için 1 su bardağı Aynes süt
  • Hindistan cevizi
  • Ceviz
  • Kakaolu bisküvi
HAZIRLANIŞI:

Tüm malzemelerimiz bir tencereye alınıp hiç bırakmadan kaynatılmaya başlanır. Karışımımız muhallebi kıvamına gelince ateşin altı kapatılıp içine margarin koyulur, eriyinceye kadar tekrar karışıtırılır.

Diğer yandan ceviz ve bisküvi robottan geçirilir, hindistan cevizi de içine eklenip harmanlanır ve fırın tepsisinin tabanına yayılır. Üzerine muhallebi eşit miktarda dağıtılır ve soğumaya bırakılır. Soğuğunda üzerine krem şanti sürülüp sarılır ve servis tabağına alınır.

Afiyet olsun…