ÜRETİM VE HİZMETİN HER AŞAMASINDA

  • Güler yüzlü, eğitimli ve uzman personelimizle,

  • Çalışanların bilgi ve becerilerini geliştirmek için iletişim ve eğitimi ön planda tutmayı,

  • Müşteri isteklerini ilk defasında, her defasında ve zamanında karşılamayı,

  • Hijyenik ortamlarda, yasal, güvenli ve doğal ürünler üretmeyi,

  • Teknolojik gelişmeyi takip edip uygulamayı,

  • Gıda güvenliği yönetim sistemimizi ve kalite yönetim sistemimizi sürekli gözden geçirip riskleri tespit edip gidererek, verimliliği arttırmayı,

  • ISO 9001: 2015, BRC ve ISO 22000:2005 sistemlerinin  şartlarına  ve müşteri şartlarına uymayı, ulusal ve uluslararası kanuni şartları yerine getirmeyi  ve sürekli iyileştirmeyi taahhüt ederiz.