ÜRETİM VE HİZMETİN HER AŞAMASINDA

  • Güler yüzlü, eğitimli ve uzman personelimizle,

  • Çalışanların bilgi ve becerilerini geliştirmek için iletişim ve eğitimi ön planda tutmayı,

  • Müşteri isteklerini her seferinde zamanında karşılamayı,

  • Hijyenik ortamlarda, yasal, güvenli ve doğal ürünler üretmeyi,

  • Teknolojik gelişmeleri takip ederek uygulamayı,

  • Gıda güvenliği yönetim sistemimizi ve kalite yönetim sistemimizi sürekli gözden geçirip riskleri tespit edip gidererek, verimliliği arttırmayı,

AR-GE ve Kalite

Yenilik, bizim büyüme motorumuz.
Doğal ürünler ile sağlıklı bir gelecek inşa etmek için çalışıyoruz.
Hep daha iyiyi inşa etmek için Ar-Ge çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Patentli Ar-Ge çalışmalarımızı kesintisiz sürdürüyoruz.
Mevcut ürünlerde kalite geliştirme çalışmalarımızda yine en son teknolojiye sahip laboratuvarlarımızda işleme alınıyor.

En iyi sonuçlar iş birliğinden doğar!

Tedarikçilerimiz, üniversiteler ve uzman teknoloji şirketleri ile işbirliği halindeyiz.
İnovasyon ekibimiz iç ve dış kaynaklardan gelen yeni fırsatları değerlendirip kendi iş süreçlerine ve ürün portföyüne adapte etmek için çalışıyor.
“Küresel Süt Sağlığı ve Beslenmesi” projesi kapsamında, ürün formülasyonu ve sürdürebilir süt üretim yöntemleri hakkında araştırma ve çalışmaları olan fikir liderleri, bilim adamları ve akademisyenlerle iş birliği içindeyiz.

Sertifikalar

  • BRC (Gıda Güvenlik Standardı)

  • ISO 9001 Kalite Yönetimi Sistemi

  • ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi

  • HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) Uygulamaları

  • GMP (İyi Üretim Uygulamaları)

  • GLP (İyi Laboratuvar Uygulamaları)

  • Helal Sertifikası

  • AB İhracat Onayı

  • Malezya İhracat Onayı

  • TSE COVİD-19 Güvenli Üretim Belgesi